Ja en català un dels jocs revelació del 2015: ‘Codi Secret’

Codi Secret, de Vlaada Chvátil, ja té versió en català. Des que es va posar a la venda, el joc ha estat un gran èxit en els més de 15 idiomes als quals s’ha traduït.

Codi Secret és un d’aquells jocs que animen de seguida un vespre amb amics. La dinàmica és molt divertida: es formen dos equips d’espies amb els seus respectius caps. Només els caps sabran la identitat secreta de cadascun dels seus agents. La resta haurà de resoldre les pistes que el seu cap els anirà donant en el transcurs del joc. Cada pista estarà formada per una sola paraula, que podrà fer referència a una o més de les paraules que hi haurà a la taula. Així, al crit de “Febre, 2”, els seus companys d’equip hauran d’intentar esbrinar quines són les dues paraules que poden estar relacionades amb ‘febre’. Però hauran d’evitar d’assenyalar les de l’equip rival, és clar! Guanyarà l’equip d’espies que aconsegueixi contactar abans amb tots els seus agents.

Característiques tècniques

– Jugadors: 2-8

– Durada: 15 minuts

– Edat: +8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *