‘Pandemic Survival’ arriba a Barcelona

Ja han començat els classificatoris per al gran Campionat Mundial de Pandemic Survival, i ja hi ha data per la trobada a Barcelona.

Serà el proper 3 de setembre, i l’Asociació ALC Stronghold serà l’encarregada d’organitzar-la. Tots aquells que volgueu participar heu d’enviar un correu a [email protected] amb l’assumpte ‘Pandemic Survival’.

Una segona oportunitat arribarà l’11 de setembre a Sant Andreu de la Barca de la mà del Club Amatent. Ja us podeu inscriure en el correu [email protected] I no oblideu posar a l’assumpte ‘Pandemic Survival’.

La parella guanyadora obtindrà un joc de regal a més d’una plaça per a la final d’Espanya, que tindrà lloc el 8 d’octubre a Còrdova, dins el Festival Internacional de Juegos de Córdoba 2016.

Aquella parella que resulti guanyadora a la final espanyola es classificarà per a la final mundial que aquest any, a més, es jugarà a Barcelona dins el Festival DAU, els dies 17 i 18 de desembre.

Pandemic Survival és un joc col·laboratiu, on tots els participants, per parelles, juguen la mateixa partida. Guanya l’equip que aconsegueixi primer les quatre cures o bé l’última parella que aconsegueixi sobreviure a la mortal epidèmia.

Pandemic-Survival_poster