En només dues setmanes arriba la DevirFest 2016

El proper dijous 17 de novembre tornarà a ser tarda de jocs a Barcelona perquè arriba la DevirFest2016.

Aquest any la cita és a la Fàbrica Moritz de Barcelona (St. Antoni, 41) a partir de les 19h. Fins allà traslladarem els nostres jocs perquè passeu una tarda d’allò més divertida. I entre tots celebrarem també la publicació de Barcelona, La Rosa de Fuego, el joc de Francesco Nepitello i Marco Maggi, i un dels projectes que amb més il·lusió hem afrontat aquest any des de Devir.

I com no podia ser d’una altra manera, a la DevirFest tindrà lloc també la segona edició dels Premis Un Pernil. Farem entrega del premi al Millor Joc de l’Any Devirià, que podreu escollir vosaltres mateixos votant a través de la nostra pàgina web. 

Comença el compte enrere. Ens veiem a la DevirFest!

devirfest2016_moritz_cat