Avui, DevirFest 2016!

Ja ha arribat el gran dia! Avui toca sortir a jugar i a gaudir un any més de la DevirFest 2016.

La cita és a la Fàbrica Moritz de Barcelona (St. Antoni, 41) a partir de les 19h. Hi haurà molts jocs, clàssics i nous, perquè pugueu passar una tarda d’allò més entretinguda. I a més, viurem dos grans moments. Per un cantó, celebrarem la publicació de Barcelona, La Rosa de Fuego, que per fi surt a la venda. I en segon lloc, farem entrega dels prestigiosos Premis Un Pernil. Amb tots els vostres vots ja computats, anunciarem el guanyador del premi al Millor Joc de l’Any Devirià. I, a més, farem entrega també del premi al Millor Joc de l’Any No Devirià, que és escollit per l’equip de Devir i que premia, ni més ni menys que a la competència.

Tot això i molt més és el que us espera aquesta tarda a la Fàbrica Moritz. T’ho penses perdre?

devirfest2016_moritz_cat