‘Los viajes de Marco Polo’, Millor Joc Devirià 2016

Ahir es va celebrar a Barcelona la DevirFest 2016 i, a més de passar-ho bé i poder jugar les primeres partides de Barcelona, La Rosa de Fuego, també es va fer entrega dels Premis Un Pernil

En aquesta segona edició, el guanyador al Millor Joc de l’Any Devirià ha estat Los Viajes de Marco Polo, dels italians Daniele Tascini i Simone Luciani. Los Viajes de Marco Polo ha estat el joc que més vots ha obtingut a l’enquesta organitzada a la pàgina web de Devir, seguit de molt a prop de Through the Ages i Russian Railroads, segon i tercer a la classificació.

Pel que fa al Millor Joc de l’Any No Devirià, aquest any ha estat per Topoum, un joc de Perepau Llistosella (Gardens, 1,2,3! Ahora me ves…) i il·lustrat per Pedro Soto (Holmes), de l’editorial Looping Games.

Felicitats als guanyadors i fins a la DevirFest 2017!

marcopolo_perniltopoum_pernil