Devir col·labora amb el concurs ‘I tu, jugues en català?’

I tu, jugues en català? és una campanya posada en marxa pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb l’objectiu de promocionar els jocs i les joguines en català, i fomentar-ne l’ús de la llengua catalana en el sector del joc. 

Ara, per continuar promocionant la campanya, el Consorci ha encetat un concurs fotogràfic. La dinàmica és molt senzilla: només has de publicar una foto del teu joc preferit a les xarxes socials -Facebook, Twitter i Instagram- amb el hashtag #itujuguesencatalà 

Pots participar fins al 21 de desembre, i pots fer-ho amb tantes fotos com vulguis! Estan en joc tres súper premis, entre els quals hi haurà alguns dels nostres jocs més populars com són Codi Secret, Pandemic i Baby Blues. En català, és clar!

Ja ho saps, participa-hi i fes gran el món del joc en català!

cartell_jugues