Cap de setmana de joc: Festival DAU a Barcelona

Aquest cap de setmana torna el DAU a Barcelona. Dissabte i diumenge, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats tornarà a omplir-se de gent amb ganes de gaudir dels seus jocs preferits en aquesta cinquena edició del festival.

Com cada any, Devir també hi serà molt present, amb més de 30 taules de demostració de jocs, incloent-hi totes les novetats de jocs infantils i familiars com ara Imhotep, Tokaido, Checkpoint Charlie, Dragones y Gallinas, Sushi Go Party!… I, a més, una versió gegant del divertit joc Galetes!

Aquest any, a més, Devir organitza el seu primer Torneig Multijocs. Serà dissabte a les 16h, i es jugaran partides de Catan, Carcassonne, Bar Bestial i Bienvenido a la Mazmorra. No ho dubteu i animeu-vos a participar. Només heu d’omplir aquest formulari.

Durant el festival es jugarà també el segon campionat mundial de Pandemic, amb la Sara Pardo i el Jordi Garriga com a favorits un any més, i la gran partida de la Sociedad Pathfinder: El Prisionero Cósmico. Una partida de rol en taula multitudinaria, amb més de 100 jugadors simultanis.

I tots aquells que no us pugueu apropar, només haureu de sintonitzar Devir TV per no perdreu detall. Podreu seguir en streaming la final de Pandemic, així com moltes altres activitats, a més de gaudir d’un munt d’entrevistes i fins i tot d’un Devir News en directe.

Com dèiem, tenim un llarg cap de setmana de joc per endavant. I perquè aneu obrint boca, us deixem un resum de la darrera edició.