‘Baby Blues’, suportaràs els plors?

Arriba un divertit joc per a tota la família que aconseguirà posar a prova les teves arts com a cuidador. 

A Baby Blues l’objectiu dels jugadors serà protegir els seus petits. Cada jugador tindrà 5 bebès a càrrec seu, i la seva feina serà fer que aquests estiguin contents. Tot i que a simple vista pot semblar una tasca senzilla, no ho serà tant: la resta de jugadors faran tot el que estigui a les seves mans perquè els teus peques plorin com a possessos. Prepara’t per lluitar contra bolquers sense canviar, xumets bruts, joguines trencades o biberons buits.

Què faràs tu? Et dedicaràs únicament a cuidar als teus bebès o preferiràs arruïnar el dia als altres…?

Característiques tècniques

– Jugadors: 2-4

– Durada: 30 minuts

– Edat: +8

babyblues-caja_web