Ja hi ha dates per a les finals de ‘Catan’ i ‘Carcassonne’

El 15 i 16 de juliol han estat els dies escollits per celebrar les finals de Catan i Carcassonne, que un any més tindran lloc a l’hotel WeAre Chamartín de Madrid.

La final de Catan es jugarà dissabte 15, mentre que la de Carcassonne tindrà lloc el diumenge 16. A totes dues finals podran participar tots aquells que s’hagin classificat en els tornejos que s’estan celebrant aquests dies a diferents pobles i ciutats, i que podeu consultar al calendari de Devir, que es va actualitzant diàriament amb noves cites.

Un any més, el guanyador de la final nacional de Carcassonne obtindrà una plaça directa per a la final mundial, que es jugarà en el marc de la Spiel Essen, previsiblement durant el mes d’octubre. En el cas de Catan, aquest any la final mundial es jugarà a Europa, i el guanyador de la final espanyola obtindrà també una plaça directa per a aquesta final mundial.

Els tornejos classificatoris s’allargaran fins al 28 de maig, o sigui que encara ets a temps de buscar quan tindrà lloc el pròxim a prop teu per apuntar-te i fer-te amb la teva plaça a la final.