‘Cartagena’, el clàssic de Leo Colovini, es publicarà en català

A finals d’aquest mes sortirà al mercat Cartagena, un joc que és ja un clàssic i que, per primera vegada es publicarà en castellà i en català.

Cartagena és un joc que representa la gran evasió de la fortalesa de Cartagena d’Índies, que va tenir lloc el 1672. Compta la llegenda que un nodrit grup de pirates va aconseguir escapar a través d’un passadís subterrani que els va portar fins a una platja on es van fer amb la seva anhelada llibertat. Ara, quatre segles després, els jugadors hauran d’emular aquesta històrica gesta per alçar-se amb la victòria.

L’edició, que estarà disponible a finals de març, vindrà amb el joc bàsic i, a més, amb 5 versions personalitzades.

Característiques tècniques

– Jugadors: 2-5

– Durada: 30-45 minuts

– Edat: +8