Aquest cap de setmana, t’esperem al Saló del Còmic de Barcelona

Aquest dijous dia 30 s’inaugura la 35a edició de la Fira Internacional del Còmic de Barcelona. I com ja us vam anunciar fa uns dies, Devir hi participarà amb el llançament oficial de Fanhunter: Urban Warfare, el joc de taula de miniatures inspirat en la saga de còmics Fanhunter de Cels Piñol.

L’estand de Devir estarà ubicat en el número 66 del pavelló 1 de la Fira de Barcelona, i allí podreu provar el joc i fins i tot escollir bàndol. Només haureu d’omplir les butlletes del bàndol al qual us vulgueu sumar, Fanhunter o Rebels, i rebreu una xapa que us acreditarà com a membre de la facció corresponent. A més, omplint aquestes butlletes podreu entrar al sorteig d’un lot de jocs de Devir.

La presentació oficial de Fanhunter: Urban Warfare tindrà lloc dissabte 1 a les 18:30 de la mà de Xavier Garriga, director editorial de Devir, Cels Piñol, autor dels còmics de Fanhunter, i David Esbrí, autor del joc de miniatures. 

A més, durant cada dia del Saló, hi haurà moltes activitats lligades al llançament en exclusiva del joc. Prenc nota d’algunes:

Tallers

Divendres 31 i diumenge 2, a les 17:30h: Fanhunter miniatures: Del dibuix original al concepte per a la seva preparació per a l’esculpit, un taller impartit per David Esbrí, l’autor del joc.

Divendres 31, durant tota la tarda: Taller per aprendre a pintar les miniatures de Fanhunter. Serà impartit a la zona de demostracions de jocs de taula.

Signatures

Cels Piñol estará firmant a l’estand de Devir:

Dissabte 1, de 17h a 18h.

Diumenge 2, de 12h a 13h.

I per aquells que no pugueu acudir a la cita, l’equip de  Devir TV s’encarregarà d’emetre en streaming tot el que succeeixi al Saló, des de demostracions de jocs de Devir, fins a partides i entrevistes amb els protagonistes del Saló. I, és clar, tot el que tingui a veure amb l’univers Fanhunter. Us hi esperem!