El Campionat de Catalunya de ‘Catan’ serà el 27 de maig

El proper 27 de maig, Devir organitza, amb la col·laboració d’Ayudar Jugando, el Campionat de Catalunya de Catan que, un any més, se celebrarà en el marc de la Fira jugarXjugar de Granollers. El campionat començarà a les 10h, amb 3 rondes classificatòries al matí. A la tarda arribaran les semifinals i la final.

El guanyador obtindrà una plaça directa per al Campionat Europeu, i tots els finalistes tindran el seu regal corresponent. A més, hi haurà sortejos entre tots els participants, així com a demostracions dels jocs de Devir per a aquells que es passin per la fira durant el cap de setmana.

Les inscripcions per participar en el campionat estaran obertes fins al 25 de maig. Aquells que us vulgueu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari. Els que obtingueu plaça, rebreu un correu electrònic de confirmació. Hi ha fins a 60 places disponibles. Sigueu ràpids!!