Carolina García guanya el Campionat de Catalunya de ‘Catan’ 2017

Avui s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Catan que, un any més, ha estat celebrat dins la Fira jugarXjugar de Granollers. La guanyadora ha estat la Carolina García, membre del club Amatent de Sant Vicenç dels Horts. 

64 han estat els participants en aquesta final, entre els quals hi havia, com a fet curiós, el propi germà de la guanyadora. La Carolina, administrativa de 37 anys, ja va guanyar l’any 2014 el Campionat d’Espanya de Carcassonne, o sigui que podem dir que és una guanyadora -i jugadora- nata.

Amb aquesta victòria, s’assegura una plaça al Campionat Europeu de Catan d’enguany. Moltes felicitats Carolina, i a per la propera!!

campionat-catalunya-catan-devir-02

campionat-catalunya-catan-devir-05

campionat-catalunya-catan-devir-03

campionat-catalunya-catan-devir-04