Avís legal

DADES DEL PROPIETARI:

D’acord amb el que estableix la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI), s’informa als usuaris de www.devir.es que aquests són les dades del propietari d’aquest lloc web:

Nom: Devir Iberia SL
Adreça: c/Rosselló 184, 5è – 08008 – Barcelona
CIF: B62417084
Registre Civil: Ciutat de Barcelona/ Tom 33122/ Pàgina 229315
Telèfon de contacte: 932389870
E-mail de contacte: [email protected]
L’accés al lloc web www.devir.es, propietat de Devir Iberia SL i l’ús dels serveis que en aquest lloc web s’ofereixen, implica l’acceptació dels següents termes i condicions d’ús:

PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

El disseny, codi font i continguts del lloc web www.devir.és estan protegits per la legislació espanyola referent als drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Devir Iberia SL, i en queda prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de Devir Iberia SL.

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES (L.O.P.D.):

Devir Iberia SL informa als usuaris del lloc web www.devir.es que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posats en coneixement seu, ja sigui com a conseqüència de la utilització dels serveis oferts a www.devir.es, a causa d’enviaments al correu electrònic de contacte [email protected] o per l’ús de formularis de contacte o inscripció presents en el lloc web. En tot cas, l’emmagatzematge, protecció i ús d’aquestes dades per part de Devir Iberia SL es farà conforme a l’estricte compliment del que estableix la legislació en matèria de protecció de dades.

En compliment del que es disposa a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els usuaris podran exercitar, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, que hagin estat recopilats i arxivats. L’exercici d’aquests drets haurà d’efectuar-se mitjançant comunicació escrita dirigida a Devir Iberia SL (c/Rosselló 184, 5è – 08008 – Barcelona) o a l’adreça de correu electrònic de contacte ([email protected] ) indicant en qualsevol dels casos, com a referència “DADES PERSONALS” i el dret que pretenguin accionar, adjuntant còpia del seu Document Nacional d’Identitat.

DISPONIBILITAT I ACTUALITZACIONS:

Devir Iberia SL es reserva el dret a interrompre en qualsevol moment i sense avís previ l’accés al lloc web www.devir.és, així com a modificar o eliminar la configuració del lloc, els continguts que es mostren o la prestació de qualsevol o de tots els serveis que s’hi presten, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció, edició o eliminació podrà tenir caràcter temporal o definitiu, sense que d’això es derivi cap responsabilitat per a Devir Iberia SL.

ÚS DEL LLOC WEB, ELS SEUS CONTINGUTS I SERVEIS:

L’usuari accedeix al contiguts i serveis que s’ofereixen a www.devir.es pel seu compte i a risc seu.

Devir Iberia SL no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari, ni de possibles problemes tècnics o fallades en els equips informàtics de l’usuari, que es produeixin a causa de:

Un mal ús dels continguts o serveis de www.devir.es per part de l’usuari.
Errors, defectes o omissions en la informació facilitada quan escaigui de fonts alienes a Devir Iberia SL.
Intromissions il·legítimes fora del control de Devir Iberia SL per part de terceres persones.

MARQUES:

A www.devir.es pot ser que s’esmentin de forma indirecta i a nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris, sense fer-nos responsables de la utilització inadequada que en puguin fer terceres persones..

ENLLAÇOS:

Devir Iberia SL no es fa responsable d’aquelles altres dades, llocs web o arxius als quals sigui possible accedir a través d’enllaços (links) disponibles entre els continguts de www.devir.es, atès que aquestes pàgines o arxius objecte d’enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars. Devir Iberia SL, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en aquestes pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que es disposa a la LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a www.devir.es. En el cas que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, n’ordeni la retirada o n’impossibiliti l’accés, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, els enllaços que s’indiquin serien immediatament retirats, quan així se li notifiqui expressament a Devir Iberia SL.