Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest event ja ha passat.

Torneig classificatori de Catan – Girem, Palau-solità i Plegamans

27 27Europe/Madrid maig 27Europe/Madrid 2017 @ 10:00 - 14:00

Ens complau anunciar-vos que el proper 27 de maig de 2017, Girem organitzarà el seu primer torneig classificatori de Catan. A més aquest serà un torneig classificatori de Catan pel Campionat Nacional 2017 que se celebrarà a Madrid.

El torneig, serà per 20 jugadors/es de com a mínim 16 anys d’edat. Podeu fer la inscripció, completant el formulari que trobareu a sota. Se celebrarà el 27 de maig de 2017 a partir de les 10:00h (us preguem que vingueu una mica abans per poder distribuir els llocs de joc). El torneig es composarà de 3 partides classificatòries, una ronda de semifinals i la final. Depenent dels jugadors que s’inscriguin es pot eliminar la ronda de semifinals.

El primer i segon classificat del torneig, podran anar al Campionat Nacional de Catan que se celebrarà a Madrid. (Depenent del nombre de jugadors, aquestes places es poden veure reduïdes a 1).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

És el nostre primer torneig i estem molt emocionats!!

A continuació us deixem les bases del torneig

BASES DEL I TORNEIG CLASSIFICATORI GIREM DE CATAN:

 1. JOC

Els tornejos de Catan de Girem es realitzaran sempre només amb el joc bàsic. No es farà servir cap expansió.

 1. FORMAT DEL TORNEIG

El tornejos consistiran en tres rondes classificatòries i una ronda final. El torneig està pensat per 20 participants.

L’organització es reserva el dret d’ampliar el nombre de rondes o d’eliminar la ronda final si ho considera adient pel número de participants.

2.1. Inscripcions

Les inscripcions es realitzaran sempre omplint el formulari que trobareu en l’enllaç de sota. Qualsevol dubte el podem resoldre a través del nostre e-mail [email protected] , a la mateixa botiga o per telèfon (670388176). No s’acceptarà cap inscripció per cap altra via.

El dia del torneig, com a molt tard, s’haurà de lliurar el formulari d’inscripció per poder participar del torneig i poder optar a les places classificatòries pel Campionat d’Espanya de Catan de 2017.

El formulari d’inscripció el podreu trobar al web de Girem, SCP www.girem.cat

A cada participant se li atorgarà un número en funció de l’ordre d’inscripció. Aquest número es farà servir per indicar la ubicació en cada partida.

La inscripció al torneig, suposa l’acceptació d’aquestes bases així com tot el que es detalla a l’ANNEX 1 d’aquestes bases.

El torneig es durà a terme en les instal·lacions de Girem, SCP

C/Pintor Vayreda, 4 1r 1a

08184 Palau-solità i Plegamans

Barcelona

 1. RONDES CLASSIFICATÒRIES

Les rondes classificatòries no tindran límit de temps.

3.1. Jugadors per taula

Es dividirà els jugadors en diferents taules per cada ronda. Es prioritzarà que a cada taula seguin el mateix número de jugadors, ja siguin 3 o 4 jugadors per taula.

L’assignació de taules es farà de forma completament aleatòria. A cada jugador se li assignarà una taula i una posició en l’ordre de torn (primer, segon…)

3.2. Puntuació

Després de cada ronda, cada jugador anotarà els punts de victòria que hagi aconseguit durant la partida.

Encara que un jugador hagi aconseguit més de 10 punts s’anotarà 10 punts de victòria.

3.3 Pas a la següent ronda

Després de cada ronda els jugadors seran classificats de la següent forma:

 • En primer lloc en funció del número de victòries aconseguit.
 • En segon lloc en funció de la suma total de punts de victòria aconseguits en les partides.
 • En tercer lloc en funció del percentatge de punts de victòria que han aconseguit respecte al total de punts de victòria que s’han fet en les seves partides.
 • En cas d’empat entre els tres factors, els jugadors empatats es classificaran de forma aleatòria.

L’assignació de taules per a les següents rondes es farà de forma completament aleatòria assignant una taula i una nova posició en l’ordre de torn. Sempre es mirarà de garantir que un jugador no jugui dues partides en la mateixa posició a no ser que sigui necessari per no repetir enfrontaments amb altres jugadors.

 1. RONDES ELIMINATÒRIES

Desprès de les rondes classificatòries es jugarà una ronda final sense límit de temps. La ronda final es composarà de 2 semifinals i una final:

Semifinal 1:

El número de jugadors que jugarà la ronda final dependrà del número de jugadors per taula que hi hagi hagut durant el torneig. Si s’ha jugat amb 3 jugadors per taula, la final serà de 3 jugadors. Si s’ha jugat amb 4, la final serà de 4.

Si s’han de jugar semifinals, aquestes es conformaran de la següent manera tenint en compte la classificació.

1a Semifinal: 1r – 3r – 6è – 8è

2a Semifinal: 2n – 4rt – 5è – 7è

Final: Els dos primers classificats de cada semifinal

Per les rondes eliminatòries els jugadors triaran en quina posició volen jugar en funció de la classificació. Aquesta elecció s’ha de fer abans de veure el taulell.

El guanyador del torneig serà el primer jugador en aconseguir 10 punts de victòria a la final. La resta de jugadors quedaran classificats en funció del número de punts de victòria que hagin fet durant la partida. En cas d’empat a punts, es recorrerà a la classificació prèvia a la final per desempatar.

Exemple: Si dos jugadors han empatat en segona posició amb 8 punts i a la classificació prèvia a la final un ocupava la segona posició i l’altre la tercera, quedaran segon i tercer respectivament.

 1. PREMIS

1r Classificat: Joc SAN JUAN – Diploma – Plaça a la final del Campionat d’Espanya

2n Classificat: Diploma – Plaça a la final del Campionat d’Espanya (sempre que hi hagi un mínim de 17 jugadors)

3r Classificat: Diploma

 1. COMPORTAMENT I CONSULTES DE REGLES

Girem es reserva el dret d’admissió  en tots els seus tornejos.

6.1. Interpretació de components i regles

Les partides dels tornejos de Catan es jugaran sempre segons les normes oficials del joc més actuals. Durant el torneig qualsevol disputa en quant a normes es saldarà segons el que disposi aquest document.

L’organització és l’autoritat definitiva en el que respecta a les interpretacions de les normes.

6.2. Conducta poc esportiva

Els jugadors s’han de comportar de forma respectuosa i madura tant amb els participants en el torneig com amb la resta d’usuaris de Girem.

Girem  té plena potestat per expulsar del torneig a jugadors amb conductes poc esportives.

La confabulació entre jugadors per manipular les puntuacions queda terminantment prohibida. L’intent per part de jugadors de pactar un resultat per aconseguir un benefici resultarà en l’expulsió immediata del torneig.

6.3. Públic

Durant les partides de torneig, el públic no es podrà aconsellar ni fer comentaris que puguin alterar el transcurs de la partida.

 1. ACLARIMENTS DE NORMES

Si s’adquireix una carta de desenvolupament amb 1 punt de victòria que provoca que es guanyi la partida, es pot revelar en el moment de comprar-la, mostrant a la vegada possibles cartes de punts de victòria adquirides prèviament. Això només és possible amb les cartes de punt de victòria i no amb qualsevol altre tipus de carta, encara que aquesta també provoqués el final de la partida.

Detalls

Data:
27 27Europe/Madrid maig 27Europe/Madrid 2017
Hora:
10:00 - 14:00
Esdeveniment Category:
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Organitzador

Girem
Correu electrònic:
http://girem.cat/torneig-classificatori-girem-catan/

Recinte

Girem
c/ Pintor Vayreda 4
Palau-solità i Plegamans, 08184 Espanya
+ Mapa de Google

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n\\\'accepta l\\\'ús

Més informació