Arriben els Devir Pocket, la nostra nova línia de jocs de butxaca!

Us presentem els Devir Pocket, una col·lecció de jocs de petit format, econòmics i amb regles que s'expliquen en 5 minuts. Inaugurem la nova línia amb tres jocs de cartes senzills, ràpids i molt divertits.

Walkie Talkie

Núm. Jugadors: 2– 8|  Durada: 1 - 4 min| Edat: +8 anys| IdiomesESP - CAT - PER - ITA

Ideal per a: Amants dels jocs de paraules
Dissenyat per Shei S. i Isra C., també coneguts com Llama Dice, els autors de The RedCathedralWalkie Talkie és un joc de paraules cooperatiu en el qual hauràs de pensar ràpid per a desfer-te de les teves cartes. Cada carta té dos costats: un amb un color, i un altre amb una lletra. Abans que s'acabi el temps, haurem de desfer-nos de la major quantitat de cartes possible associant una lletra o un color de la nostra mà amb una paraula amb les cartes que es troben a la taula. A més, si t'atreveixes, podràs intercanviar la teva mà amb un altre jugador dient CANVI! o donar la volta a les cartes de la mà de tots al crit de TALLO!

Veggies

Núm. Jugadors: 2– 4|  Durada: 20 min| Edat: +8 anys| Idiomes:ESP - CAT - ENG - PER - ITA

Ideal per a: Fans de Carcassonne i altres jocs de col·locació de llosetes
Fes la millor paradeta del mercat! Dissenyat perJog KungVeggies és un joc en el qual hauràs de col·locar les teves cartes de la manera més òptima possible per omplir la teva parada de de fruites i verdures fresques, ocupar els espais buits i espantar les rates! Quantes més verdures del mateix tipus tinguis juntes, millor, a més també puntuaràs per les majories dels teus rivals. Inclou una variant semi cooperativa per a 4 jugadors per jugar en parelles.

Ouch!

Núm. Jugadors: 2– 5|  Durada: 10 min| Edat: +5 anys| IdiomesESP - CAT - ENG - PER - IT

Ideal per a: Jugar amb els nens de la casa

Els cactus poden ser molt perillosos, però les seves flors són tan boniques! Ouch! és un joc de cartes dissenyat per Romain Caterdjian i Théo Rivière per a tota la família. En el teu torn, hauràs de triar una carta de la taula i mostrar de quin costat l'agafes. Després la gires, i si té un cactus d'aquest costat, et punxes! En canvi, si aquest costat estava lliure d'espines et quedes la carta per sumar punts al final de la partida segons la quantitat i color de les flors. Joc molt divertit per a tota la família, A Ouch! També podràs creuar-te amb alguns animals del desert, com el fennec i la serp, que podran ajudar-te a aconseguir més punts al final de la partida.