Qui Som

Hola

L'any 1987, un grup d'aficionats al còmic americà brasilers va decidir penjar les seves carreres com a enginyers informàtics per a dedicar-se al que els agradava: triar i distribuir aquelles històries fabuloses que naixien de les ments i les mans més extraordinàries de la cultura popular nord-americana.

Amb el temps, Devir ha reunit un grup de professionals europeus i americans que també estimen altres coses meravelloses que feien felices a les persones: jocs de rol, jocs de cartes col·leccionables, novel·les gràfiques o jocs de taula, i aquella idea de 1987 va passar a convertir-se en el major editor en espanyol, portuguès i català de jocs moderns i el referent de la cultura del còmic al Brasil i Portugal.

Et donem la benvinguda a la nostra web, tenim esperances d'haver triat idees i productes que t'agradaran tant com ens agraden a nosaltres. Viu jugant, viu llegint i seràs més feliç.

Devir al món

Si vols saber-ne més

Hem recollit en un gran calaix tot el coneixement estrany i meravellós que hem anat trobant-nos en el nostre recorregut pel món i la indústria dels jocs.

A laDevirpèdia trobaràs informació detallada sobre els nostres autors, jocs, premis internacionals, mecàniques, tipus de jugadors, associacions lúdiques, professionals, anècdotes, història de la indústria o temàtiques de joc.

Entra-hi i xafardeja!