Pròximament: L'Anell únic™ en Català

L'Anell únic™ és un joc de rol basat en El Hobbit™ i El Senyor dels anells™, dues extraordinàries obres de ficció escrites per l'estimat autor i respectat acadèmic, John Ronald Reuel Tolkien que Devir publicarà en català durant 2022.

Publicat en anglès per primer cop al 2011, la primera edició d'aquest joc va rebre diversos premis i té la reputació de ser el millor intent d'apropar la Terra Mitjana a les taules de joc gràcies a les seves regles temàtiques i l'atenció al detall del seus autors. Durant aquests anys, els jugadors han recorregut tots els racons de la Terra Mitjana,on hi viuen aventures i descobreixen els secrets.
Ha arribat el moment que el joc entri en una nova era, amb una nova edició de l'Anell únic que endinsarà als jugadors al crepuscle de la Tercera Edat i que inclou:

- un conjunt de regles actualitzades i precises, desenvolupades gràcies als comentaris proporcionats pels jugadors durant aquests anys i que mantenen l'esperit que va fer famós al joc

- una nova àrea a explorar, les desolades terres d'Èriador a l'any 2965 de la Tercera Edat, les terres que temps ençà van veure la glòria del Regne del Nord del Dúnedain

- un redisseny visual complet que ofereix una visió de la Terra Mitjana que és nova i familiar alhora.